VHS!

Idag är första gången på flera år (bortsett från igår!) som jag har gått igenom de VHS-filmer vi har. Både köpta och inspelade. Sen vi skaffade DVD har VHS vart typ bortglömt... men inte nu längre! Vi har ju massor av bra filmer på VHS! Så jag kollar just nu på En vampyrs bekännelse, och ska sen se Romeo & Julia. Och är jag fortfarande pigg så tänker jag vara den nörden jag är och se på en av mina gamla goda hederlige Pokémon filmer som jag också hittade längst in i ett skåp!
Hrm. VHS är underskattat. Det har sin charm! Shit... de ungar som födds i dagens läge lär ju knappt veta vad VHS är när de är större, haha! Det är sånt jag nästan tycker är läskigt... saker bara "försvinner" när det kommer nyare och bättre saker. Men jag ska hålla fast vid mina gamla hederliga saker haha!

Men jag borde fortsätta se på film nu... och se på lite anime. (Ja, jag råkar små kolla lite på annat på datorn samtidigt som jag ser på min film xD).

Shou säger hej då för stunden!


Totalt megastort misslyckande!

Neeeeeeeej!
Jag skulle ju vända tillbaka på dygnet idag! Jag hade ju tänkt gå upp typ 9 eller 10... men jag måste ja stängt av väckningen på mobilen. För jag vaknade och möttes av det digitala siffrorna 15:37 när jag gick upp. Ångest våg? Det kan man lugnt säga! Usch jag hatar när jag sover så länge trots att jag skulle gå upp skapligt tidigt. Men jag skyller allt på att jag såg på en lång film.
Fick helt plötsligt ett sug att se Titanic, haha. Så jag gick igenom alla våra VHS band och hittade den inspelad efter ett tag. Och jag var ju tvungen att se klart hela filmen trots att jag har sett den x-antal gånger förrut!

Men nu ska jag nog gå och se om jag ska beställa mat. Jag är hungrig, men jag tänker fan inte äta frukost vid den här tiden! Då är det bättre om jag helt enkelt beställer mat! xD

 

Shou krälar iväg mot telefonen!


God natt ♥

Hm, jag ska nog gå och lägga mig nu. Har i vilket fall som helst inget att göra och jag börjar bli trött. Så jag kan ju passa på att försöka vända tillbaka dygnet lite grann! Lyckades ju komma upp relativt tidigt idag (för att vara mig) så det borde inte vara några problem imorrn. Ska nog satsa på typ... klockan 9? Fast kanske tills klockan 10, om jag verkligen känner för att sova lite längre. Det är ju trots allt lördag imorrn så...

 

Shou önskar resten av världen en god natt!


Grannar

Grannar.
Ibland så är det verkligen trevligt med grannar, ibland så är det mindre trevligt. Jag känner typ ingen av grannarna i mitt lägenhetskomplex. Och vet inte om jag borde vara tacksam över det eller inte... Grannarna som bor i lägenheten bredvid har en förmåga att typ bråka hela tiden. Jag har vaknat flera gånger av att de har högljudda gräl. Grannarna över har party varje dag. Okej, överdrift... Men ibland så känns det som att de har fest varje dag. Och jag bryr mig inte riktigt... tills det handlar om en vardag och de har party tills typ 4. Det är inte kul. Speciellt inte när det är så lyhört...
Andra grannar sköter sig bra inomhus. Men själva problemet är deras ungar. Seriöst, kan man inte uppfostra sina ungar lite bättre? Det är alltid någon unge som ringer på minst en gång i veckan och sen springer. Och utomhus är flera av ungarna helt odrägliga. Om det inte var så att jag skulle få en drös arga föräldrar på mig så skulle jag säkert jaga iväg flera av ungarna i ilska haha!

 

Nej usch. Jag skulle kunna tänka mig att bo i en del av staden där det var mindra ungar. Och så vill jag då helst bo i hus så man slipper oljudet från de andra grannarna. Jag vill ha lite mer lugn och ro, men jag vill samtidigt ha nära till stan... men man kan väl inte få allt :/

 

Shou ska nu se på Idol!


Lonely, I'm so loooonely...

I've got noooobooooody, fooor myyy oooooown~
*host* Jo jag är ensam nu, älsklingn var tvungen att ta ett tåg hem för ett tag sen pga av något som jag inte tänker nämna i bloggen. Men det var inte kul att skiljas åt redan,  jag trodde ju vi skulle ha liiite mer tid! Tills typ imorgon?
Men, men... det får man väl ta!

Ska nog beställa en pizza strax och sätta mig och se på någon film i väntan på att se idol, haha. Sen kan jag tröstäta godis eftersom jag blev ensam och övergiven! Äsch, jag överdramatiserar. Men det är tråkigt när det blir såhär när man inte har träffats på flera månader och sen bara hinner umgås i cirka en dag... nu har jag ingen aning om när vi kommer att kunna ses igen. Hoppas det blir snart i alla fall :/

Weeeell... jag har tråkigt nu. Så jag sitter på den fantastiskt roande sidan omegle.com där man chattar med en slumpmässig främling. Haha, man kan få ut en hel del roliga skratt av den sidan! Självklart är ju en hel del personer som man skriver med idioter. Vet inte hur många killar som har försökt få mig att gå med på cam-sex. NEJ TACK. Jag skulle aldrig utsätta mig för något sånt, usch.

Shou ska fortsätta ha kul på omegle!


Nyttigt? Nooo.

Kan ju inte direkt säga att det blev en särskilt nyttig frukost! Hade ju nästan ingen hemma... så det blev typ chips och godis. Nyttigt? Nope. Gott? Jo då! Fast jag tyckte det var lite synd... jag gillar ju frukost. Hade hellre haft någon riktigt god macka, haha! Men, men... älsklingen försökte övertyga mig om att det inte var så onyttigt.

 

"Men tänk såhär... chips är potatis. Du äter potatis till frukost, det är ju inte sååååå farligt, eller hur?"

 

Yeah right.
Äsch, bryr mig inte om onyttighetsfaktorn (det är ju äntligen helg!), jag råkar bara gilla en normal frukost, plus att nu har vi inte lika mycket godis kvar till kvällen! Vi ska väl se på Idol och mumsa upp resten av godiset, i värsta fall ta en tur in till stan och köpa lite mer! (Tror jag i alla fall måste in till stan och se till att vi får något att äta sen... om vi nu inte fortsätter på vår onyttiga bana och beställer hem från pizzerian).

 

Shou ska nu utmana sin älskling på något spel.


Usch...

Jag vill bara stanna i sängen. Det är så varmt och skönt under täcker... Men jag måste väl dra mig upp och fixa frukost åt mig och älsklingen snart. Så att vi inte svälter ihjäl här i sängen. Varför kan inte någon bara göra frukost och severa den här i sängen? Är det för mycket begärt? xD

Blä. Ska väl masa mig upp nu. Ni lär se mycket mer av mig senare. När jag har piggnat till och har något vettigt att skriva om.


Shou ska släpa sig ut till köket nu.


Gonatt!

 

Nej nu är det dags att stänga av datorn och koncentrera mig på filmen... eller snarare på att somna för jag är ovanligt trött med tanke på att det är så tidigt! (För mig är det tidigt att ens fundera på att gå och lägga mig vid den här tiden). Men god natt till er som råkar läsa det här inlägget ^^

 

Shou says bye bye!


Music of the day!

Bara för att jag blir nostagisk av den här låten, plus att jag faktiskt tycker Nickelback är bra!

How you remind me - Nickelback

<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bBeGmjtumSg&hl=en&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bBeGmjtumSg&hl=en&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>

Usch vad jag skäms!

Först och främst... har man läst mig förra inlägg så vet ni att jag runt klockan 5 tvivlade om jag ens skulle sova... och jag somnade faktiskt! Men mot alla odds så sov jag! För länge.

Det var liksom meningen att jag skulle möta upp min älskling på stationen runt klockan 10. Men jag sov som en stock och vaknade klockan 10.20 av att min mobil ringer! Det lät typ såhär:

"Mnnhmm... vemäre?"
"...låt mig gissa. Du ligger och sover och är inte påväg till stationen..."
"Vadå stationen? Vi sa ju... typ... 10?"
"Klockan är snart halv elva för din information..."
"ÅHHERREGUDFÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT! JAG KOMMER!"
"Det är lugnt, haha!"
"Men neeej! Gah jag skyndar mig!"
"I'll be waiting."

Gissa om jag kände mig skamsen när vi träffades huh? Och så hann jag självklart inte städa innan heller. Så mitt rum var ju inte sååå kul att visa upp!
Men, men. Vi har haft en bra dag, och snart är det filmdags! Men jag ska nog skriva några fler gångner ;)

Shou måste ta en dusch!

 


Trööött



Jag tror inte jag kommer klara att vara uppe tills jag ska hämta upp älsklingen på stationen... men grejen är att om jag går och lägger mig nu så kommer jag bli väckt runt 6. Vilket känns onödigt då klockan är... över 5! Men men... wish me luck? Jag kan behöva lite tur i vilket fall som helst. Tur att hålla mig vaken, eller tur som i att jag inte blir väckt ifall jag somnar!

Äsch... kanske borde stänga av datorn på riktigt. Alltså inte bara sätta den i viloläge som jag alltid annars gör. För det är tack vare detta som jag alltid tar fram datorn igen... men är den avstängd så tar det lång tid för den att starta... och tar det lång tid att starta så lär jag inte starta den!

Shou säger nog god natt den här gången.
Så god natt! Eller borde nog säga god morgon, eller hur?


Music of the day!

Tror jag ska lägga börja lägga upp en låt/några låtar som jag gillar, dagligen. Så jag har något att lägga upp varje dag! Inte för att jag tror att jag kommer få slut på saker att skriva om... jag skriver trots allt om de mest meningslösa sakerna! Men här kommer i alla fall en sång som jag gillar :)

View From Heaven - Yellowcard


Vad gör DU uppe?

Ja av någon anledning så är du ju uppe runt 4, eller hur?
Ska du kanske upp och jobba? Till skolan? (Fast det är väl lov... eller?) Utföra något helvetiskt ärende? (Alla ärenden borde vara helvetiska om de ska utföras så tidigt!) Eller har du liksom jag inte ens gått och lagt dig än?

Hm... jag funderar på att göra frukost snart... jag börjar bli hungrig i vilket fall som helst. Men jag lär bli hungrig igen om jag äter så tidigt. Fast då kan jag ju ta en andra frukost. Det har jag inget emot. Frukost är ju en av de trevligare måltiderna på dagen, enligt mig i alla fall ;)

Shou är uttråkad och lär fortsätta skriva här under x-antal timmar.

Längtar! ♥

Efter vad? Min älskling såklart!
Åh vi har inte haft tid att träffas på flera månader nu... ska bli så mys att få träffas igen! Hoppas på ett par riktigt mysiga dagar nu. Och hoppas också att vi kan träffas lite oftare... det är ju inte kul att det blir så begränsat bara för att vi båda ofta är upptagna på olika håll... eller att vi helt enkelt inte har råd att åka till varandra.
Oh well. Man får väl ta vara på den tiden vi väl är tillsammans ♥

Shou ska göra en kopp kaffe!


I'm such a liar...

Jo jag vet att jag skrev att jag lovade att jag inte skulle skriva något mer i bloggen... men det gjorde jag i alla fall. Ni får ursäkta mig, men när jag säger något om att gå ifrån datorn så är det troligen så att jag kommer krypa tillbaka till den... och jag kan helt enkelt inte sova trots att jag måste gå upp om bara ett par timmar för att möta upp min älskling vid stationen ♥

Och egentligen så är det onödigt att gå och sova nu eftersom jag kommer bli väckt om bara ett par timmar om jag skulle sova! Så jag tänker spendera timmarna innan jag måste dra hemmifrån med att surfa runt och antagligen ladda upp x-antal onödoga blogg-inlägg.

 

Shou ska nu se lite på tv!


Good night!

Ska väll gå och sova. Men jag vill inte.
Plus att jag vet att jag inte kommer somna förän om flera timmar, och så kommer jag lyckas sova i kanske en eller två timmar innan de djävulska byggarbetarna börjar borra igen, då kommer jag vakna och vara sur fram tills 9 då de slutar! Men jag tänker inte låta något förstöra min dag imorgon för då ska jag träffa min älskling som jag har längtat efter så mycket.
Jag kommer vara glad även om jag inte får sova något alls ♥

 

Shou loggar nu ut och lovar att inte skriva något förän på kvällen!


Dust it! :)

Bäst hårprdukt EVER enligh Shou:


Seriöst, den är bäst.
Första gången jag testade Dust It var hos frissan när jag klippte mig, och jag var väldigt skeptiskt och undrade vad det var för ett jäkla pulver som hon strödde i mitt hår, haha!
Men sen köpte jag hem det och sen dess har jag alltid DUST IT med mig i väskan, det är helt underbart och tack vare det så behöver jag inga andra produkter!

Dust It är typ ett pulver (mamma sa något om salt?) och om man lyfter på håret och strör lite så kan man enkelt fluffa till håret så det inte bara ligger ner! Alltså behöver man inte tuppera håret.
Platta håret + dust it + liiite hårspray = Shou är färdig för dagen! Eller snarare natten... kan någon berätta för mig varför i hela friden jag nyss spenderade ca en halvtimme med att göra i ordning håret trots att jag ska sova snart?

Shou tycker att ni där ute borde testa dust it!

Paranoid eller vad?

 

Fy vad jag är paranoid av mig.
Jag kan nästan svära på att det luktar bränt här i lägenheten, känner speciellt av lukten här i mitt rum. Och självklart så har jag gått omkring och luktat på allt som kan tänkas brinna/smälta. Alltså datorer, tvn, mitt PS2... men lukten kommer inte från något av dem! Och paranoid så som jag är så tänkte jag då: gasläcka!
Men vänta ett tag...
Vi har inget som går på gas hemma! Men ändå så öppnade jag ett fönster, haha.

Jag blir alltid helt över-paranoid när jag är ensam hemma! Hur i hela friden ska jag klara mig när jag flyttar hemifrån nästa år? Det är något som jag undrar ofta! Tror inte jag kommer ha problem med att ta hand om mig själv, jag kommer bara ha problem med paranoia (och känna mig ensam till viss del). Fy vad min blogg kommer vara fylld med paranoida inlägg nästa år. Hoppas folk kan leva med det!

Shou ska ta ett extra varv i lägenheten för att försäkra sig om att inget brinner


Going to bed... or?

Jag borde väl gå och sova... för jag lär behöva all sömn jag kan få i och med att byggarbetarna lär sätta igång med sitt arbete runt klockan 6 imorrn, och då kommer jag än en gång vakna och inte kunna sova!

Kan de bara inte borra och hammra senare? Typ runt 9 eller 10? Det är seriöst inte kul när man inte ens kan dränka alla hemska ljud med musik på högsta volym! Fortsätter det under en längre tid lär jag fly till en kompis eller någon annan släkting!

 

Shou försöker dra sig mot sängen. (Läs: Shou kommer skriva minst en gång till innan hon går och lägger sig).


Choklad!

Gud vad jag är sugen på choklad! Vet inte hur länge sen det var jag åt något chokladigt... och nu så håller jag på att gå under tack vare mitt sug efter choklad! Jag får väl dra mig ut till stan imorrn och köpa mig något mumsigt. Och då kan jag passa på att handla så att jag kan baka muffins någon dag snart!

 

Hrm, jag som har försökt att hålla mig nyttig... men till helgen måste det ju vara okej? ;) Well, i min värld så är det okej att unna sig själv något gott lite då och då!

 

Shou ska göra i ordning lite mer te i ett försök att döda sitt choklad-sug


Städning? Nej tack!

Städning får bli av någon annan dag... nu orkar jag inte fixa mer. Dessutom så får jag nys-attacker hela tiden pga dammet! Usch!

 

Shou ska göra en kopp te och sen se på en film!

 


Baka baka liten... muffin

Jag önskar i alla fall att jag kunde baka muffins. Vill så gärna ha choklad muffins! Men vi har varken mjölk, ägg eller socker hemma. Alltså inga muffins till Shou! Typiskt... jag får väl gå och sukta efter muffins tills någon fyller år! Förhoppningsvis blir man bjuden på muffins då... (Lat? Liiite!)

Naishou ska än en gång vara lite produktiv! (=städa lite till).

http://www.smh.com.au/ffximage/2006/08/22/muffins22806_narrowweb__300x314,0.jpg

Therese Rojo

 

Jag var bara tvungen att skriva något om det här eftersom det är så uppmärksammat nu... och så läste jag en del på en annan blogg och fick en skriv-kick.
Är det inte helt sjukt vilket lågt straff de två som ligger bakom Thereses död fick? Tycker det skulle vart högre... är inte en människas liv värt mer än så? Visst, jag tror inte att någon kan mäta en människas liv i x-antal år i ett fängelse. Men det är fortfarande på tok för lite tycker jag.

Och vart fan är våran värld på väg? Allt yngre och yngre människor blir kriminella. Man kan höra om barn som begår rån, tonåringar som mördar... Hur ska det bli om det fortsätter så här? Nästan så att man är rädd fär verkligheten i och med att det ser ut som det gör. Folk blir mördade, våldtagna, misshandlade och rånade varje dag. Och många säkert utan någon anledning. Man råkar bara vara på fel plats vid fel tillfälle. Och det är hemskt.

Ska man verkligen behöva vara rädd för att gå ut? Ska man behöva vara rädd för att man ska bli mördad utan något motiv till det? Nej usch. Det är bara helt fel.

RIP Therese.
jag hoppas verkligen att vart du än är nu att du har det bättre och att det är bättre än den här hemska världen.


Skumbad!

Nej nu ska jag gå och ta ett bad... intressant för er att veta, eller hur? Haha, guess not. Men, men. Har man tråkigt så har man, och när jag har tråkigt så uppdaterar jag bloggen! Men nu blir det skumbad med tända ljus och mysig musik... nu fattas bara några bitar choklad, haha ♥



Gillar DU att städa?!

Shou's current mood:

JAGVILLINTESTÄDAMITTRUM!
Usch. Det är något som jag alltid har hatat! Att städa är så tråkigt. Jag fattar inte att vissa personer tycker det är roligt att städa! Alltså, inget illa menat men vad är så kul med det? Jag blir deppig bara jag tänker på att jag faktiskt måste städa. Blä. Jag önskar att jag tyckte det var kul att städa! I och för sig så är det rätt så kul när man hittar gamla saker.

Jag hittade t.ex en gammal dagbok tidigare idag när jag gick igenom en låda. Hihi vad mycket roligt och fånigt man kunde skriva förr! Och hemsk stavning.. men vad kan man förvänta sig av en 9-åring? Haha! ♥

Åh... alltså jag borde fortsätta med den lilla städning som jag har påbörjat men jag fastnar så lätt vid datorn! Och jag har beställt en ny dator!
Det är en liten och rosa netbook! Så söt haha ♥

Shou is out!
Oh yes I do. För jag är precis bakom dig! Eller kanske under din säng? Eller i din garderob? You never know... Oh well, inget mer trams nu! ♥

I see you!

Oh yes I do. För jag är precis bakom dig! Eller kanske under din säng? Eller i din garderob? You never know...
Oh well, inget mer trams nu!

Mer än såhär får ni nog inte se av mig, jag gillar att ha kvar min anonymitet. Privatliv rules! Jag undviker helst en drös med folk som jag känner på riktigt här i min blogg. Lite frihet med livet vill man ju ha.

Nu sha Shou vara lite produktiv!


Nostalgi ♥

Nostalgi-tripp ♥
Hade nästan glömt bort den här låten men sprang in i den på youtube idag... det är så otroligt många år sedan jag såg den sist, blev överlycklig när jag hittade den igen!


Music!


Ibland så tycker jag att man kan hitta den bästa musiken i spel. Låten Room of Angel ur spelet Silent Hill 4: The Room ger mig rysningar <3


Frukost?

Klockan är kvart i fyra och jag ska göra min frukost.
Men kan man ens kalla det frukost vid fyra, haha? Det kan ju inte ens kallas lunch eller brunch vid den här tiden... men, men! Jag ska ha min frukost. Inte mitt fel att vi inte haft något smör hemma fram tills nu. Och jag vill faktiskt ha frukost.
Jag föredrar frukost framför de andra måltiderna, så det så! Antagligen för att det går så mycket fortare att göra i ordning frukost än middag och liknande... Lat? Jag? Aldrig! ;)

Nej men frukosten väntar!

Naishou kommer tillbaka inom kort!

Skandal!

Naishous humör för stunden:


Åååååååh vad irriterad jag är idag! Självklart stannade jag uppe tills typ klockan 4 igår, men det är liksom lugnt för jag kan sova hur länge jag vill för stunden. Grejen är den att runt klockan 6 så börjar hela lägenheten att mer eller mindre vibrera till följd av något jäkla byggarbete man håller på med här... och sånt helvetes oväsen!
Tydligen så är det för mycket begärt att en flicka ska få sin skönhetssömn... för oväsendet höll på fram till klockan 9. Jag började nästan helt seriöst börja gråta.
Inget fungerade ju! Hade kuddar över huvudet, vilket knappt hjälpte alls. Satte igång min iPod på högsta volym men hörde fortfarande.

Är det inte lite lågt att hålla på med massor av byggarbete så tidigt? Och jag fattar inte vad de gör resten av dagen för nu har jag inte hört ett ljud sen 9...

Förresten!
...så har jag glömt vad jag skulle säga. Lite senare idag så kanske ni kan få ut några visomsord av mig, haha. Men just nu så är jag för trött (skyll på byggarbetarna!) för att kunna tänka normalt.

Naishou says bye ;)

Databeroende!

Det är nog antagligen något som jag lider av.
Jag vet att det är illa... för jag kan inte minnas senaste gången jag gick och la mig innan klockan 00.00. Jag är helt seriöst om det, jag vet inte alls. Troligtvis för en sisådär tre år sedan? Jag menar... HALLÅ? Vem som helst fattar väl att det inte är bra att hålla på såhär! När jag ser mig själv i spegeln så suckar jag bara åt de mörka ringarna jag har under ögonen.
Jag antar att jag är vad man skulle kunna kalla för en datanörd. Spenderar majoriteten av mina dagar vid just datorn och har otroligt stora problem med att ens lyckas stänga av den när jag är trött! Jag dras helt enkelt till datorn som om det är något magnetiskt mellan oss... men, men. Nu har jag ju en ny blogg att spendera tid på ;)

Men mitt databeroende har nog börjat gå lite för långt... det är trots allt för mig helt normalt att gå och lägga mig klockan 5 på morgonen och sen gå upp runt klockan 13.00. Och så får jag alltid lite ångest när jag väl går upp, för då känner man att man slösat bort majoriteten av dagen.

Oh well. Jag får arbeta på att försöka sluta vara uppe så sent!

Nej nu säger Naishou god natt för idag.
OCH JAG LOVAR ATT GÅ OCH LÄGGA MIG INNAN KLOCKAN 3!

Oj!

Jag glömde berätta lite om den här bloggen!
Det är så att jag är en anonym bloggare (eller borde man säga bloggerska?) som kommer skriva om allt från betraktelser i min vardag till mode, andra bloggare, musik, spel & flera av mina intressen.
Anledningen till just anonym bloggare är att jag inte har någon lust att få ut mitt privatliv på nätet. Känns onödigt!
Men, men. Det var allt jag hade att säga för denna natt!

...kanske.

Naishou says goodnight!

Bloggdesign?

Nu har jag fått nog av att mixtra med min blogg-design! Mina HTML- och CSS-kunskaper är rätt så begränsade och det syns nog... men jag har i alla fall lyckats ge min blogg ett mer personligt utseende som faktiskt matchar mig som person!
Men om det finns någon god själ därute som skulle kunna tänka sig att finslipa eller berätta hur jag t.ex kan få bort det rosa runt min nuvarande header så skulle jag bli glad! För det ser bara konstigt ut just nu... men jag orkar inte bry mig!

Naishou goes out! ;)

Skumt...

Ibland så blir jag förvånad av hur folk beter sig... alltså, bara för att man råkar vara ung så är det väl ingen anledning att bete sig som ett as mot andra?
Jag var ute på stan idag och såg ett gäng killar sitta på ett par bänkar. Och sen så gick en ensam tjej förbi. Jag gillar inte att fackplacera folk, men hon är nog vad dryga idioter som inte har någon koll skulle kalla för emo. Och så fort de lägger ögonen på henne så börjar alla killarna att tjuta "AHMEN KOLLA! ETT EMO!", och sen en rad förolämpningar efter det.
Och tjejen såg så jäkla ledsen ut efter det och såg ut att försöka skynda förbi.
Är det verkligen coolt och respektgivande att trycka ner andra? Jag tycker då inte det.
Ska det behöva vara så? Är det så jävligt i dagens samhälle att man inte ens kan klä sig, sminka sig eller lyssna på vilken musik man vill utan att bli dömd av andra?
Tydligen...

Usch. Det är sånt här som gör mig irriterad.

Naishou testar ;)

Nu är det så att jag bara experimenterar med designen så inget att bry sig om hitils. Men inom sinom tid så ska ni få reda på vad denna lilla blogg ska handla om :)

RSS 2.0