Shou rekomenderar: spel!

Hej hej!
Måste väl be om ursäkt för min låååånga blogg-paus, inte för att jag direkt har haft många läsare. Men i alla fall, det var aldrig meningen att jag skulle bli så usel på att blogga! Har dock haft fullt upp senaste månaderna, så jag skulle inte haft tid och ork till att blogga!

Men, men. Till själva ämnet i dagens inlägg!
Spel. Mer specifikt Crysis Warhead och Metro 2033.

Crysis Warhead klarade jag ut för ca tre dagar sedan, och det var väl ungefär så jag började få intresse för FPS-spel. Jag har absolut inte haft något emot dem, men Crysis fick mig att inse att det faktiskt var kul! Har tyvärr inte spelat ettan än, men det ändras antagligen i veckan...
Är inte direkt någon recensent men kan i alla fall säga att jag hade grymt kul med det spelet! :D

Efter Crysis Warhead så fick jag EXTREMT tråkigt... men fick förslaget att testa Metro 2033. Det utspelar sig mestadels i Rysslands tunnelbane-system då det knappt går att färdas ovan jorden pga luft-föroreningar och strålning (tror jag i alla fall). Har inte spelat så långt, men kan säga att det är riktigt spännande, och jag älskar handlingen. Om jag uppfattat det rätt så är spelet baserat på en bok med samma namn...?

Nej nu har jag nog inte tid att sitta och blogga längre. Ska fortsätta mitt "äventyr" i tunnelbane-systemet... och be för att jag inte blir dödat av monstren eller soldater, haha! Rekomenderar verkligen detta spel, även om jag inte spelat igenom hela!

 

Vad för typ av spel gillar ni? :)

 

 


RSS 2.0